PRODUK POPULAR

CSPOWER - Baterei Terus-terusan, Aman lan Awet Kanggo sampeyan.

APA WE OFFER

CSPOWER ngembangake baterei lan solusi anyar miturut owah-owahan paling anyar ing pasar.

Babagan CSPOWER BATERAI

CSPOWER-Didegaké ing 2003, menang CE, UL, ISO, IEC60896, IEC61427 sertifikat lan bantuan klien ningkataké pasar.

Wiwit taun 2003, CSPOWER BATTERY TECH CO., LTD wiwit ngrancang, nggawe lan ngekspor baterei sing aman lan tahan lama sing digunakake ing sistem energi sing bisa dianyari, sistem serep lan lapangan tenaga listrik.Amarga baterei temtunipun minangka dhasar utama ing solusi panyimpenan energi lan dianggep minangka baris proteksi pungkasan, misi CSPower yaiku kanggo mesthekake yen baterei kudu cukup kuat lan bisa dipercaya.

Sugeng rawuh kanggo rincian liyane: BATERI AGM, BATERI GEL, Baterei terminal ngarep, Baterei OPzV Tubular OpzS, Baterei karbon timbal, Baterei tenaga surya, Baterei Inverter, Baterei UPS, Batere Telekomunikasi, Baterei serep…

  • High Quality
  • Wektu Pangiriman Cepet
  • OEM Merk Freey
  • Layanan profesional sadurunge lan sawise adol
  • UL
  • IEC
cspimg
  • wiwit

    wiwit

    2003 +
  • NEGARA

    NEGARA

    100 +
  • PELANGGAN

    PELANGGAN

    20000 +
  • PROYEK

    PROYEK

    50000 +
  • MITRA

    MITRA

    2500 +